• Home
  • Verenigingen
  • Vocalgroup Mes Amie

Vocalgroup Mes Amie

In de Amyerhoof zijn de meeste verenigingen van Amby kind aan huis en organiseren zij er al hun activiteiten.
De vaste gebruikers zijn:

Vocalgroup Mes Amie

Vocalgroup Mes Amie…

is in harmonie muziek maken
is het wij-gevoel en gezelligheid
is streven naar uitdagingen
is samen durven groeien

Vocalgroup Mes Amie…
Staat al meer dan tien jaar onder leiding van Paul Lemmens. Na een doorstart in 2011 werd de naam Jongerenkoor Amby na 33 jaar veranderd in Vocalgroup Mes Amie. Een nieuwe naam waardoor nieuwe leden makkelijker de stap maken om te komen zingen. Vocalgroup Mes Amie zingt niet alleen in de parochiekerk van Amby, maar bijvoorbeeld ook tijdens het Parcours in de binnenstad, de Koepelkerk, en de 3-koningenstoet etc. Ons repertoire is verrassend, gevarieerd, populair en geschikt voor alle leeftijden. Momenteel bestaat ons repertoire o.a. uit: Viva la Vida, Nooit meer een morgen, True Colors, Circle of Life, Pompeii, Mag ik dan bij jou en Don’t stop me now.

Kerstwandelingen…
Sinds december 2012 organiseren wij om het jaar vlak voor kerstmis twee avonden met ieder twee kerstwandelingen in ons dorp Amby. Zo’n 50 wandelaars per wandeling lopen langs diverse taferelen en worden naast zang, toneel en kerstverhalen ook getrakteerd op een hapje en drankje. Ieder jaar probeert de organisatie weer te zoeken naar nieuwe verrassende locaties voor onze wandelingen. Afgelopen jaren waren we o.a. te zien en horen in: de Rotstuin van Amby, het Magisch Theatertje, het binnenhof van Hof van Huntjens, de Gravenhof en de Tiendschuur.

Diverse activiteiten…
Buiten het zingen wordt er ook twee maal per jaar een leuke activiteit georganiseerd voor onze leden, door onze activiteitencommissie, bijvoorbeeld: bowlen, boerengolf, wandeling blotevoetenpad, barbecue etc. Ook doen we mee aan het volleybaltoernooi in Amby.

40-jarig jubileum Vocalgroup Mes Amie…
Dit jaar viert Vocalgroup Mes Amie haar 40-jarig jubileum.
Op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni 2018 geven wij een theaterconcert genaamd Journey of Dreams.
Op zaterdag 29 september 2018 starten we om 19.00 uur met een jubileumviering in de H. Walburgakerk en aansluitend hebben we een feestavond in ons gemeenschapshuis de Amyerhoof.
Deze avond is voor iedereen toegankelijk en de entree is vrij.

Meer informatie over Vocalgroup Mes Amie en ons actuele programma vindt u op www.vocalgroupmesamie.nl
Eventuele vragen kunt u stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muzikale groetjes van dirigent, leden, combo en bestuur van Vocalgroup Mes Amie.

Apertura de cuenta bet365.es